I will kill you mothafucka

image description
Onsdag: Hängde majsen hela dagen efter skolan. Direkt efter skolan hände en grej haha, men man ska väl ha gjort de med. Sen drog upp till henne och gick ut med odjuren. Sen åkte vi in till stan en sväng och sen drog vi ut till kuröd och träffade göran. Tog sista bussen in till stan, maja hängde med upp ett tag och drog sen hem. Jag pluggade någon timma och kollade greys innan jag gick och la mig.

Torsdag: Vaknade vid 4 med sån jävla magkramp att jag bara ville krypa ur mitt skinn. Både svimmade & spydde pga av smärtan. Somnade dock om vid halv 6 eller dylikt. Vaknade på morgonen med lika ont, läkaren tyckte helt klart vi skulle åka in. Så blev inlagd på näl med dropp och massa grejer i några timmar. Åkte där i från utan ont i magen. Gött som faaaan. Haha är så jävla glad att jag är så smärttålig, hade inte orkat med mig själv om jag hade whinat för smärta hela tiden och lipat osv. Pallar inte riktigt med sånna människor (no offens) haha. Japp japp sen blev det i vilket fall sallad på cactuz med pappa, gött som fan var så jäääävla hungrig, haha ni anar fan inte. Har sovit några timmar efter de och inte gjort ett skit. Är rastlös som fan som alltid, men blir svimfärdig så fort jag står upp och får väl inte göra något idag för min hälsa haha. Så lika bra att ligga inne och mögla hela dagen. Just nu ligger jag i sängen & snackar med majsan. Ska kolla bästa himym nu fan vad saknat ändååå!!!!!
Livet | | Kommentera |

softar i trallan

image description
Idag så hade vi besök i skolan av en överlevare från andra världskriget, han hade varit i 7 koncentrationsläger under 5 år och även lyckats rymma från en gaskammare. Han hade en förläsning då han berättade om sin resa i 2 timmar. Så fruktansvärt och gripande. Verkligen. Känns så jävla häftigt att få ha varit med om det här och få träffa en överlevare. Så det spenderade vi i stort sett hela skoldagen till. Sen drog Hanna med hem efter skolan och vi snackade mest också. Jävligt seg idag, drog ut en sväng efter de och gick lite osv. Har pluggat spanskaglosor nu och ska kolla desperata om 1.
Livet | | Kommentera |

it takes a bitch to know a bitch


drog iväg till majsen vid 12 och har myst med min bästa hela dagen. hjälpte henne med reklamen, sen käkade vi bullar och sen gosade vi ner oss i hennes säng och pratade till vi somnade. pappa ringde och väckte mig vid 5 och 10 minuter senare satt vi i bilen på väg till stickan & farmor. blev middag och lite så där. sen hem och var väl hemma för 2 timmar sen. har inte gjort ett vettigt skit sen dess.
Livet | | En kommentar |
Upp