KRAKOOOOOW

Har haft världens absolut bästa resa med världens absolut bästa klass. Så GAAAAALET mycket kärlek till klassen. Har bara haft det så galet bra att jag vill skrika ut min lycka typ haha. 46 helt jävla underbara timmar på bussen, 2 riktigt goa kvällar på hotellet med massa äventyr, massa shopping, massa skratt, massa kärlek och bara så jävla mycket bra. Allting har varit P-E-R-F-E-K-T. Kunde inte ha blivit bättre. Är rätt gött utpumpad och trött nu men lycklig så in i helvete. Blev sjuk under resan också, men kände/känner bara va fan gör de. Har haft de bra som fan ändå. Fattar knappt hur vi ens ska klara av att skiljas från varandra till sommaren. Vill inte ens tänka på det, ska bara njuta av att vara istället. Ska nog berätta mer, i vilket fall lägga upp massa bilder. Men orkar inte idag faktiskt hehehe.. Får bli imorgon eller något. Sen har jag ju inte bloggat då har jag ju som sagt varit borta 5 dagar i Polen och sen förra helgen så var jag med mina bästa, var med goa grabbar, hängde med massa gött folk, kollade solnedgång, cruisade och hade det allmänt bra bara. Nu ska jag duscha, sen mysa med min familj som har saknat mig haha och sen sova. Vill inte ens vara hemma haha, klart de var lite skönt att träffa familjen. Men hade lätt kunnat vara borta 1 månad till. Ville knappt gå av bussen och att allting skulle ta slut haha. Hoppas ni som inte går i min klass har haft en bra vecka ni med! Ha de gött hörs hej
Världens bästa bästa bästa klass, dock är inte riktigt alla med. Men i vilket fall älskar den. ♥
image description
Livet | | Kommentera |

En riktig raggare kör ju jänk så klart

Jävligt soft dag med Maja och även Jennie och Agnes en hel del. Käkat pita, käkat glass, sen åkte jag och majsen hem till mig och satt i fönstret och skrek ut våran lycka med massa låtar haha, sen upp till maja, bort till agnes, ner till stan och sen landade vi hos agges kusin alla tre och även jennie. Hade lite myskväll osv. Gött att samlas alla fyra igen! Drog på mig en go allergiskreaktion också haha. Orkar inte skriva mer, ha de gött hej. Ledig imorgon, gött som fan!!!! Ska kolla klart biggis och sen sova bort hela morgondagen. Juste lär inte uppdatera för ens typ, nästnästnästnästnästa vecka. Okej ska inte överdriva, men har lämnat in datorn och drar till Polen med bästeeeee klassen på Måndag. Taggad som fan!!! Sen veckan efter det är det typ 2 1/2 skoldag och sen LOOOOOV! Och får nog inte datorn för ens efter lovet. + att jag inte kan mobilblogga till just den här bloggen. Kul jul. Aja vi hörs någon gång när jag pallar och har dator elle något. Har ju flera hemma jag kan kirra, men pallar nog inte med kassa pc. Haha värdelöst inlägg. Men vem bryr sig haha, ha de gött heeeej.

 

Foton | | Kommentera |

Nanana nanananana nanananana

image description
Haha så jävla röten bild, men maja är bak gör den riktigt grann haha!! Slutade redan vid 1 idag, gött som fan. Drog ut till torp med några tjejer, käkade korv och kollade runt. Köpte mig en tjusig kofta. Sen drog vi in till stan, satt och snackade i solen ett tag. Innan jag och majsen drog hem till henne, gjorde inget speciellt. Gick ut med hunden, käkade mackor, lyssnade på yellowcard, pluggade och pratade om livet och kärlek heheheheeheh. Hon är för jävla go den bruden!! Kom hem för 40 minutos sen och ska slå på tvn strax för det är dax för veckans greys avsnitt.
Livet | | Kommentera |
Upp