Sjuuuuk och livet suger

Haha fyyy fan vad dåligt jag mår asså.. Trodde ju det va allergi igår, Oskar kom och hämtade mig, sen skulle vi ner på hans rum så kände jag bara att jag skulle spy haha, så åkte hem lika snabbt som jag kom typ. Fattar inte vad det är med mig, igår mådde jag inte så dåligt egentligen utan bara när jag spydde och sen hade jag ont i bihålorna och huvudet.. Idag tvingade mamma mig att va hemma från skolan och jag missar hela valborg vilket SUUGEEEER så jävla hårt. Ligger hemma med feber, ont i bihålorna och huvudet och kan typ inte stå upp... Oskar kom hit i förmiddags eftersom han inte hade några lektioner, det är väl typ det roligaste som har hänt idag. Jag har kollat film och myst med mamma och pappa nu ikväll. Ska sova mig frisk nu!!!
Livet | | Kommentera |

Fast människor kallar oss ligister, högljuda tonårsbarn..

Jag har haft en jättemysig helg med världens bästa familj och mina goa kusiner i Skåne!! Igår kom Jennie hit när jag kom hem så tog vi det lugnt och pratade bara. Idag har jag varit i skolan och ligger nu i sängen och där av mensvärk och allergier. Ska äta pannkakor med Sagis och Olivia nu, sen plugga lite och senare hämtar Oskar mig efter praktiken heheee. Men aja hejdå
Livet | | Kommentera |

Mot Skåneeee

Jag har glömt bort bloggen i veckan faktiskt, första gången det händer annars orkar jag bara inte för det mesta haha. I vilket fall som helst har jag haft en bra vecka! Vi har knappt haft några lektioner i veckan, i måndags hade vi två och slutade vid ett, i tisdags hade vi bara nationella och slutade 10.30, i onsdags hade vi en lektion 12.20-13.35 och igår hade vi också bara nationella och slutade vid 10. Så det va nästan gött att gå hel dag idag, familjen hämtade mig efter skolan och nu är vi på vägen igen, vi ska till Skåne och mina kusiner! Annars i veckan så har jag pluggat, tagit det lugnt, varit med Oskar rätt mycket, igår hängde jag med mamma på en konferens ett tag där Petter pratade, så det var roligt! Vad har jag mer gjort då.. Varit ute och sprungit och skrapat upp hela röven så det blödde hur mycket som helst när jag kom hem haha och jag kan inte sitta för länge utan att det gör ont. Haha aja sen har jag nog inte gjort så mycket mer faktiskt. Men nu ska jag fördriva tiden med att leka med pappa och mamma eftersom sagis sover. Hoppas ni får en bra helg gulletussor!

Mobilblogg | | Kommentera |
Upp