This week

Jag har verkligen blivit sämst på att blogga. Förlåt mina hjärtisar. I veckan har jag jobbat, har nämligen börjat jobba på Laxbutiken i Ljungskile. Så där kommer jag att spendera en del tid i sommar, även på Trubadurens äldreboende på Hovhult där jag också kommer att jobba en del i sommar. I veckan åkte jag till Frida i Kungshamn efter att jag hade jobbat på mitt barnvaktsjobb. Vi hade inte setts på en evighet, så vi pratade långt in på småtimmarna innan vi somnade. Dagen efter åkte vi över till Smögen där vi åt baugette med smögenröra, drack öl i solen på en uteservering och promenerade runt. Sen åkte vi till Uddevalla och jag mötte min familj så åt vi middag på nyöppnade Pinchos. Helt okej mat, hade dock högre förväntningar.. Sen jobbade jag fredag och lördag till 19.30 vilket innebar rätt lugna kvällar med enbart lite kompishäng.
 
Idag var jag, mamma och Saga på en liten utflykt till Orust och sen åt vi SVINGOD lunch på Stallgårdens krog & café på vägen hem. En tur till Jysk och Ikea innan vi var hemma hann vi också med. Efter några timmar åkte jag ner till stan för att äta thai med Cornelia och Catrine. Vi satt och pratade och åt läänge innan vi halvt blev utkastade. Då körde Catrine hem mig till Johan där jag har spenderat kvällen. Nu ska jag däremot sova! Pusss
Livet | | Kommentera |

Midsommarhelgen 2015

Midsommarafton började med lunch hemma hos några familjevänner med tre familjer och vi. Jag har fått ett annat perspektiv på familjevänner när jag har blivit äldre. Tycker att det är roligt och tacksamt att ha människor som ändå alltid har funnits i mitt liv!
 
Sen fixade jag och Jennie våra midsommarkransar innan Josephine kom och vi åkte till Melissa och Jonathan som styrde midsommarfirande med god mat och lekar med ett gäng härliga människor!
 
Johan och Thomas kom förbi och så hängde jag, Josephine och Jennie med dem till en annan fest några kilometer bort hos en kille som hette Filip. Han hade discolampor, rökmaskin och en bar i huset, så det kändes som att man var på någon typ av svartklubb eller något.
 
I lördags (midsommardagen) så åkte jag, Jennie och Linnea till Smögen. Vi hade egentligen planerat att festa sönder, men Jennie mådde inte speciellt bra och jag skulle jobba dagen efter. Så det blev mest att vi strosade runt, åt baguette med smögenröra och träffade folk. Midsommar på Smögen är det bästa. Vilket folk tycks ha förstått eftersom det var människor ÖVERALLT. Nästan för mycket folk, jag och Linnea var livrädda för att ramla i när vi gick längst ut på bryggan.
 
På vägen hem från Smögen bestämde vi oss för att åka förbi Lysekil där det var cruising. Nästan direkt när vi kom in i Lysekil träffade vi Ricky och Sillen, det slutade med att vi åkte runt i deras van med ett härligt gäng, där vi sjöng och sånt ett par timmar innan vi drog oss hemåt!
Livet | | Kommentera |

Collaborate and listen


Hej mina älsklingar! I helgen har jag varit i Ljungskile. Varit så mycket det senaste att jag knappt har hunnit träffa mitt bästa Ljungskile-gäng. Jag, Marcus och Cattis tog årets första dopp spontant mitt i natten i lördags. Resten av den kvällen bestod av häng hos Catrine och Rasmus. På söndagen åt vi frukost, innan vi åkte iväg på äventyr till en grotta som vi klättrade in i, ascoolt var det!! Sen mötte vi upp Kim och Albin och käkade kebab innan jag fick skjuts hem. Var hemma en kvart och blev sen upphämtad av Robin. Vi gjorde inte så mycket mer än att prata och umgås och hälsa på Bells på jobbet. Idag har jag ätit kycklingspett, druckit mjölk och kollat nya säsongen av bästa OITNB. Sen har jag umgåtts med Maja, Molly och älskade Melissa som äntligen är hemma igen!
 
Mitt liv består atm av lite lätt beslutsångest, hur min sommar kommer att se ut är inte riktigt planerat om man säger så. Men vi får se hur det slutar! Satt redan under sommarlovets första kväll och kollade på hur jag skulle spendera hela sommaren. Blir så rastlös och känner att det finns SÅ mycket att upptäcka, se och göra. Varför skulle jag då spendera hela sommaren i Uddevalla, när jag ändå är ledig i två månader? Det som håller mig kvar är att svensk sommar faktiskt äger för det mesta. Men som sagt, vi får se vad som händer! Nu ska jag dra ett avsnitt av OITNB innan jag ska sova, imorgon väntar en fullspäckad dag! Puss
Livet | | Kommentera |
Upp