Onsdagsutgång och geografi

Minns inte riktigt vad jag har gjort i veckan?? Förmodligen inget viktigt då. I onsdags var det i alla fall utgång med Melissa och hennes tjejkompisar. Vi var på förfest hemma hos Annie, sen drog vi till Trägårn där vi dansade och drack drinkar, sen en sväng till donk, innan jag, Melissa och Nicke hamnade hos Melissa där jag sov. Igår var jag i skolan, sen hämtade Melissa och Hanna upp mig så kollade vi på alla fina på balen och sen åkte jag hem och åt sushi och godis med mams och Sagis. Idag ska jag plugga och plugga och plugga.... Fick två nya geografiuppgifter igår och bestämde nyss mig för att ha omprov så att jag kan komplettera upp mitt betyg i naturkunskap. Så det blir inte mycket party i helgen. Snart lov.
Livet | | Kommentera |

Solig lördag

Igår var helt död efter balen, så låg och halvsov hela förmiddagen. Maja och Molly hämtade upp mig vid 16 och så åkte vi och kollade på alla fina balisar! Kvällen spenderade jag med ett härligt gäng vänner på grillfest hemma hos Bells i Vänersborg. Var hemma sent, vilket inte gjorde speciellt mycket eftersom det jag skulle gjort imorse ställdes in, så att jag kunde sova ut. Idag har jag varit på Torp, Ikea, Biltema och Plantagen med mamma. Nu sitter jag och skriver finslipar på min engelska presentation inför tisdag. En av tre saker jag har kvar i skolan. Har haft en jättebra helg och är såå glad!!! Älskade underbara liv. Idag fyller min kära Jenne 19 år också! Pussss puss
Livet | | Kommentera |

PROM

I fredags fick jag äran att vara Mickes baldejt på Sinclair och Margretegärdes bal, med hela min "gamla" klass. Jag fixade håret på Uppströms, Melinda sminkade mig och hade på mig en lila klänning med fin öppen rygg, kände mig såå fin.

Det började hemma hos Sebbe där vi drack champange, åt jordgubbar, minglade och fotades. Sen mötte vi upp resten av klassen och tog skärgårdsbåten in till Gustafsberg. Att regnet öste ner gjorde inte speciellt mycket för vi hade det helt fantastiskt ändå. ÄLSKAR SAAK12B/C! Världens bästa vänner har jag verkligen, är så fruktansvärt glad att jag fortfarande har kvar alla dessa människor i mitt liv. Sån lycka och eufori verkligen!! Kunde inte ha varit nöjdare med kvällen (skulle ha varit något bättre mat isf heh). Världens bästa kväll med världens bästa människor!
Livet | | Kommentera |
Upp