nyklippt


Så dääär ser mitt hur ut just nu, så jävla skönt att ha klippt det! Det blev ingen större skillnad, bara att det är kortare, tjockare och inte alls slitet! Nu ska jag gå ner och käka lite fil med pepparkakor i. Sen ska jag plugga lite matte, sen fixa allt för imorgon och sen gå och lägga mig tidigt. Jag har sovit tills minst tio hela veckan, så det har varit skönt. Men jag är ändå helt slut så jag behöver sömn!! sleep tight dudes.
Livet | | Kommentera |

yeah yeah yeah


Det går verkligen aldrig att få till en helt normal photo booth-bild. Haha idag är jag hemma från skolan... Men jag mår mycket bättre och jag ska till skolan imorgon!!! Det roliga är att jag verkligen längtar till skolan nu och tycker det ska bli sjukt kul. Idag har jag inte gjort något annat än att plugga matte och äta frukost. Så jäkla störande, för talen är inte svåra men ändå tar det så lång tid!! Vid 14:54 tar jag bussen ner och klipper mig. Som jag har längtat, skulle egentligen klippt mig samma tid förra veckan. Men icke sa nicke då skulle jag bli magsjuk och sen influsensa istället. Men nu så ska jag klippa mig, blir nog bara toppa får diskutera lite med min frisör vad jag vill göra. Hon brukar veta bäst haha, men mitt hår är så jäääkla slitet så det blir nog ganska kort. Det är inte as nice, men det funkar. Simma lungt nu people!
PS Johnossi – Roscoe - Rebecca & Fiona Remix
Chris Brown – Yeah 3x - Explicit Version
Fleet Foxes – Mykonos
Ron Pope – I Don't Mind If You Don't Mind
Ne-Yo – One In A Million
Simple Plan – Save You DS
Livet | | Kommentera |

but darling i still catch a grenade for ya

Tjena. Jag har precis sett en film "Feast of love" den var lite konstig så jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den. Jag mår bättre idag än jag gjorde igår. Jag har inte feber idag i alla fall så det är ju positivt. Jag ska försöka plugga lite matte idag, har inte pluggat någonting på hela veckan. Jag har faktiskt varit för sjuk. Men nu är jag snart frisk tror jag, jag får se om jag ska till skolan imorgon.. Men det hoppas jag ju. Jag har inte så jädra mycket att skriva, när jag bara hemma och är sjuk hela veckan. Även om det var ett tag sedan jag gick utanför dörren så får jag vårkänslor! Jag ska försöka komma utanför dörren på en promenad idag också. I alla fall bara gå längs gatan, fram och tillbaka det känns som jag kanske inte orkar mer. Men det är i alla fall någonting. Fan vilket tråkigt inlägg haha. Men jag orkar inte vara sjuk längre. Jag ska till skolan imorgon!!! Just det jag fick en fråga igår, angående en person. Och du får gärna säg vem du är?? Men ja det har jag varit men det var två eller tre år sedan. Det är absolut inte någonting jag saknar.
Livet | | Kommentera |
Upp