Hur hööögt vill du fara?

Livet är jävligt fint just nu. Gårkvällen spenderade mest i stugan med Frida och Hanna. Vi dunkade musik och skrattade mest. Tror nästan aldrig jag har skrattat så mycket, skrattade oavbrutet i en halvtimma om inte mer. Sen drog vi ut ett tag också. Helt sjukt lyckad kväll! Vaknade uppe i stugan och drog mig hemåt för att fixa med tidningarna, sen drog jag ut och sålde lite. Sen gick jag hem igen och käkade frukost och satt och snackade med familjen. Sen gick jag upp till stugan där tjejerna var igen. Softade mest, åt en till stor frukost, spelade Temple Run och kollade 17 again. Sen drog Hana banana hem och jag och Fridus drog ut i stugan igen och la oss i sängen och snackade, dunkade musik och drack te. Riktigt mysig förmiddag! Sen stressade jag mig hemåt, slängde ner träningskläder och stressade ut till bussen. Inne i stan mötte jag Jennie. Kom på att jag hade saknat henne jävligt mycket, trots att vi bara hade varit i från varandra en dag.. Gick och snackade ett tag sedan, sedan drog vi oss till gymmet och mötte Agge och Frida. Skulle kört ett Spinn-pass, men p.g.a. lite missförstånd så blev det bara gym istället. Sen tog vi oss en go promenad upp till mig. Frida drog hem och Majsan joinade. Så jag, Jennie, Agge och Majsi hade en riktig myskväll med gos och Scream 4! Som faktiskt var ganska bra, inte speciellt läskig men skööön film! Fast sen är jag ju ganska hård också.. Hehe. Sen drog tjejerna hem för ett tag sedan. Ska alldedes strax ta och krypa ner i sängen för att sova, är helt sjukt trött. Imorgon så drar jag och pappa iväg på en liten roadtrip! Ska till lite olika ställen, men största och fetaste är lätt Malmö och Rihanna!!!!!! Tagga imorgon kväll!!!!!! Ni får ha det så bra, kommer hem på Tisdag kväll så är inte borta speciellt länge. Men ni får ha det bra ändåååå!
Livet | | Kommentera |

Oktobermarknad i Vbg


Me and Hana banana today. Sju ringde klockan i morse, drog mig inte upp ur sängen för ens 40 mintuter senare. Haha okej ska inte ljuga, det var kort att snooza 40 minuter för mig.. Men ändå så mitt i allt detta så fick vi strömavbrott.. Inte så fett när jag var stressad som ett as. Funkade i alla fall och hamnade i bilen och åkte i Vbg. Riktigt skön dag med gött häng!! Vi gjorde väl det mesta som går att göra för att få sålt kakor, bullar, kaffe, te, sockar och vantar. Fick sålt en hel del faktiskt! Kallt som tusen var det, men vi höll humöret uppe och allting var fint! Jag och Hanna käkade langos också, sjuuuuukt gott! Sen tog jag och lille Majsi tåget hem vid 14 och var hemma någon timma senare. Då kom mor min och hämtade oss och så åkte vi hem var för sig. Träffade Frida och Zero som var utanför huset när vi kom hem. Snackade lite och sen drog jag in. Har varit hemma ett tag och ska snart packa lite små skit och sen dra mig bort till Frida där hon och Hanna är. Just nu pumpar jag massa skön musik och taggar för en go kväll med sköna vänner! Söööver hos Fridus.
Livet | | Kommentera |

Step one you say we need to talk

image descriptionimage description
Lirar lite gura ibland bara. Efter att skolan slutade idag så kom Agge upp och vi drog ner på stan med Jennie och Majsan. Jag var helt hyper-extas över att det var lov och jag fick gå ut typ. Det regnade som fan, så vi satte oss på Rådhuscafét för lite fika och snack. Sen velade vi runt till jag, Majsan och Agge bestämde oss för att dra upp hit. Vi chillade, spelade med andra ord, dunkade musik, lagade mat, åt mat, spelade piano, skrattade, pratade och hade en allmänt trevlig eftermiddag. Sen vid 18 eller något bestämde vi oss för att ta en promenix ner till stan. Utan för huset mötte vi Amanda och Lucas, stod och snackade ett tag och sen skulle Amanda hem. Lucas skulle ner till stan så han gick med oss. När vi var där nere så gick vi runt och chillade lite, träffade Sandra och Jonna och stod och snackade ett bra tag. Sen drog vi upp till Agges faster tror jag det var eller något haha.. Sen drog vi alla åt olika håll. Jag landade väl hemma runt 21 och då kom mor min hem från Japan! Så snackade med henne och familjen och sååå. Fick några goa presenter hihiihi. Nu ännu lite senare på kvällen har jag haft sånt där himla käckt videosamtal med Hanaaa på fejjan. Ska ta och bädda ner mig och dra något/några avsnitt av How I met your mother och sen sööööva som en liten råtta eller något. Imorgon ringer Majsi mig och väcker mig vid 7 och sen hämtar de mig vid 8.. Då blir det marknadshäng med några från klassen för att känna lite cash till skolresan. Inte roligaste att gå upp 7 kanske? Men vad gör man inte för klassen... Ta ut linserna, borsta tänderna, sätta på How I met your mother och sen gå och lägga mig!
Livet | | Kommentera |
Upp