det är så lätt man har glömt

image description
Hola amigos. Nu var det inte så längesen sist faktiskt! Idag har vi hemstudiedag hur gött som helst! Igår så gjorde jag och majsan lite allt möjligt. Det vi gjorde största delen av dagen och kvällen var i alla fall och vara med runik ochg göran. Hade det riktigt gött och blev hemkörd vid 10. Var riktigt trött så somnade nästan direkt efter lite snack med en person oså. Satte mig vid datorn för att kolla en klänning bara. Så började folk skriva på fb så tänkte då kan jag väl ta och slänga in ett inlägg också! Ska borsta håret, byta kläder och slänga i mig lite frukost. Sen ska jag ner till stan och träffa gänget dvs runken göran och majsen. Ha det gött heeej!
Livet | | Kommentera |

all I wanna do is lose control

image description

några bilder från veckan. har solat, badat, grillat, åkt moppe, gått promenader, spenderat ca all tid i skolan på lastbryggan i solen, ätit jordgubbar, sovit borta, ätit glass, hängt med massa gött folk, käkat kebab, svettats, solat, hängt på skeppan är en del av vad jag har haft för mig den senaste veckan. har varit hemma hela helgen. har inte skött skolan osv så mina föräldrar höll mig hemma. men har allt haft en lugn och mysig helg. är halvsjuk så var väl bra att vara hemma så det inte blev värre. har imorgon ett prov och sen är det inte mycket mer att göra i skolan. typ 2 veckor kvar så blir väl mest att sitta av tiden, men jag klagar inte! LIVET LEKER SÅ JÄÄÄÄVLA MYCKET NU! är så galet lycklig! helt sjukt pepp och tagg på allt! loggade in på datorn fort för att blogga ska stänga ner nuuu!

Foton, Livet | | Kommentera |

sola bada å ha kul med suntrip varje jul


Hur glad och lycklig som helst även idag! Även fast jag har spenderat halva dagen på sjukan. Fick nötter på läppen och några smulor under, reagerade som fan och fick lite olika mediciner. Blev helt utpumpad så drog hem och sov någon timma. Sen har jag legat ute i solen, kollat tv och fixat med hårddisken för att ladda över bilder. Eftersom vi lämnar in datorn imorgon! Ska strax upp och duscha och sen fixa mig för ska till mormor och morfar senare för middag. Måste dra nu! JUST DET! Eftersom jag lämnar in datorn lär uppdateringen bli si sådär, fast det har den väl varit det senaste i och för sig! Har datorer hemma också men orkar inte med sån skit, så ger fan i det! Vi hörs när vi hörs babes! Lär bli någon/några gånger i veckan i vilket fall! LEV LIVET NU
Livet | | Kommentera |
Upp