"Sommar"lov

Den här veckan har jag faktiskt varit ovanligt dålig på att ta kort... Har endast några få kort från igår när jag var på Smögen med Frida och Josefine och åt skaldjursplatå på Ekelöfs. Det var riktigt mysigt, träffar både Jossi och Frida så sällan nu när vi alla tre jobbar och i olika städer alla tre dessutom. Annars har jag jobbat hela i veckan. Jag har hängt med Catrine, Rasmus och Marcus i Ljungskile, varit på min bästa Noahs 19-årsfest med hans närmsta vänner och varit ute på Harrys Backyard med vänner. Idag har jag sovit bort halva dagen, sen åkte jag, mamma och pappa till mormor och morfar där även Pär och hans vän var. Roligt att träffa dem alla! Ikväll ska jag sova hos Melinda, eftersom vi ska fixa fransar tidigt imorgon. Pussss mina älsklingar
Livet | | Kommentera |

Helgen

Efter jobbet i fredags åkte jag och tjejerna till Grebbestad där vi åt räkfrossa och pratade i ett par timmar. Jag och Jennie åkte sen hem till henne i Hunnebostrand där vi sov.
På lördagen började vi dagen med frukost, sen cider, spel och ostbågar.
Sen drog vi mot Smögen och käkade, innan vi drog till Sea Lodge där vi kollade på Magnus Uggla och hade det braaa.
 
Efter Sea Lodge mötte vi upp Frida och Josefine, så drog vi till två sjöbodar och festade. Sen mötte vi upp ett gäng och drog till Lagergrens. Innan jag, Frida och Josefine åkte hem till Kungshamn och sooov.
Dagen efter åkte jag och Jennie till Lysekil där vi träffade Lisa och Charlotta som tog med oss till en sjöbod.
I sjöboden styrde de förfest med härligt folk, det var sång och dans i flera timmar, innan vi gick vidare till Havsbadet i blåsten och kollade på Björn Rosenström. Där både min, Melindas och Antons telefoner blev snodde, men vi kom på snattaren och tog tillbaka dem.. Sjukaste. Sen hämtade Micke oss och vi åkte hem till Uddevalla.
Idag har jag umgåtts med min familj och mina sysslingar m. familj som är här på besök från Umeå! Vi åkte till Smögen där vi storsade runt och åt god lunch. Nu på kvällen kom mormor och morfar på besök och vi åt pappas hamburgare och sen spelade jag och sysslingarna yatzy. Nu ska jag sova och ladda upp för jobb imorgon!
Livet | | Kommentera |

Lately

Det var en två veckor sen sist jag bloggade och jag har hunnit med en del sen dess. Väldigt mycket jobb, drinkar i Strömstad med mitt tjejgäng, grillkväll med mitt Ljungskile-gäng, Grebbestadskarnevalen, besök av mina underbara kusiner, mer festande, mer häng med vänner och mer jobb. Hinner aldrig blogga och tiden springer iväg.
Livet | | Kommentera |
Upp